Sabi sushi kurs

SUSHI KURS Har du interesse for det japanske kjøkken, og sushi spesifikt, har du nå sjansen for at få et inngående innblikk i tilberedningen av sushi. På kurset beskjeftiger vi oss med alle de små, men dog så viktige detaljer, som tilsammen danner den perfekte helhet. Våre kurs består av maksimum 20 personer. Kokken gir deg en rik mulighet for god og grundig veiledning. Kurset gir en enkel innføring i sushiens historie samt hva sushi er og hva den består av. Det blir innføring i teknikkene bak nigiri, maki og sashimi og hvordan den spises.

Hver deltaker mottar et flott forkle med Sabi Sushi logo på. Det blir servert smaksprøver og deltakerne spiser tilberedt sushi underveis. 20 plasser [første mann til møllen] pris kr. 990,- per pers. Påmeldingen er bindende.

Hinna kjører kurs første mandagen i mnd eller ved forespørsel, påmelding hinna@sabi.no. Sandnes kjører kurs ved forespørsel, påmelding ana@sabi.no. Bryne har åpent for kurs alle dager i uken ved påmelding 2 uker i forkant av kursdato. Påmelding til marianne@sabi.no