top of page

Sabi Drammen har åpnet!

0

Møt: Aries og Anuphong

"Hvor jobber du?"


Aries og Anuphong: Sabi Sushi Storo.


"Hvorfor ble du en sushi chef?"


Anuphong: Jeg ville bare lære noe nytt. Jeg har vært en thaimat chef før, men nå kan jeg lage sushi.


"Nigiri, maki eller sashimi?"


Anuphong: Hva tenker du Aries?

Aries: Nigiri.

Anuphong: Sashimi.


"Hva var din første jobb?"


Aries: Jeg jobbet først som sushi chef i Kamai før.

Anuphong: Min første restaurant jobb, jeg eide en restaurant som heter Oishi. Jeg visste ingenting da.


"Hva er ditt beste tips for folk som vil lage sushi hjemme?"


Aries: Bare velg de ferskeste råvarene som mulig.

Anuphong: Slip knivene dine, ha en god kniv. Du må vite hvordan man koker ris, sushi ris.


bottom of page