top of page

Sabi Tromsø åpner snart!

11 : 13 : 36 : 02

Et nytt kapittel starter

Et nytt kapittel starter

Med etableringen i Tromsø tar Sabi Sushi sitt første steg nord for Trøndelag – og samtidig et steg nærmere de kystene og fjordene der noen av verdens beste sjømatprodukter har sitt opphav.

SabiSushi_Juni23_023_edit.jpg
SabiSushi_Mars23_287-edit.jpg

Sabi Sushi åpner i Tromsø 8. mai

I mai 2025 åpner Sabi Sushi dørene til sin aller første restaurant i Nord-Norge. Byen som ofte omtales som porten til Arktis, blir nå også inngangsporten for en sushikjede med store ambisjoner i nord.

– Tromsø har lenge vært et ønsket sted for oss. Vi har ventet på det rette tidspunktet, det rette lokalet og de rette menneskene. Nå er alt på plass, og vi gleder oss til å bli en del av det nordnorske matlandskapet, sier Ørjan Kjærstad, CEO i Sabi AS.
 

Satsningen i Nord Norge skjer i samarbeid med Alf Mangor Johannessen i AMJ Gruppen som har rettighetene til Sabi Sushi i landsdelen. Etableringen i Tromsø blir starten på en større strategisk satsing. Planene inkluderer flere enheter i Tromsø og etableringer i flere av landsdelens større byer i løpet av de kommende årene.

Erfaring fra nord – ledelse med lokal forankring i Tromsø

Mannen som skal være lokal Franchisetager for restauranten og lede åpningen i Tromsø er ingen ringere enn Dick Chiang, et kjent navn for mange sushi-entusiaster i landsdelen. Han har lang erfaring med å drive og utvikle ulike restaurantkonsepter i Nord-Norge, og har vært en nøkkelbrikke i at denne etableringen nå blir en realitet i Tromsø.
 

– Vi har jobbet i over ett år for å få på plass en avtale med Dick. Han har en unik kombinasjon av fagkunnskap, lokalkunnskap og lederskap. Vi er utrolig glade for at han blir med oss på denne reisen i Tromsø sier Alf Mangor Johannessen i AMJ gruppen og får full støtte fra Ørjan Kjærstad, CEO  i Sabi Sushi.

SabiSushi_Mars23_326.jpg

Lokalt engasjement – samarbeid med Tromsø IL

For Sabi Sushi handler etableringen i Tromsø om å levere god mat til våre kunder hver dag enten det er i restauranten eller som takeaway via våre ulike web portaler.  Videre skal vi være til stede i lokalsamfunnet og vi har allerede inngått samarbeid med Tromsø IL, hvor Sabi Sushi blir en stolt sponsor.


– Vi ønsker å bidra til byens liv både gjennom smaksopplevelser og engasjementet TIL er en viktig del av Tromsøs identitet, og vi gleder oss til å støtte laget – og byen – fra sidelinjen og kjøkkenbenken, sier Dick Chiang som gleder seg til åpningen av Sabi Sushi Tromsø 8. Mai.

Om Sabi Sushi – ekte håndverk, kompromissløs kvalitet

Sabi Sushi ble grunnlagt i Stavanger i 2011, og har vokst fra et lite take away-lokale til en landsdekkende kjede med nå 40 lokasjoner. Filosofien har hele veien vært enkel:

 

Sushi laget med respekt for håndverket, rene råvarer og naturlige smaker – uten unødvendige forstyrrelser.

Kokkene hos Sabi Sushi jobber med råvarer av ypperste kvalitet, som Aurora-laks fra nordnorske fjorder og Sterling-kveite fra Ryfylke – sjømat som er anerkjent blant sushikokker verden over. 

– Vi lager ikke sushi for å være billigst. Vi lager sushi vi er stolte av, med råvarer og teknikker som krever tålmodighet og presisjon. Når vi nå åpner i Tromsø , føles det naturlig å bringe med oss både vår standard og vår respekt for den lokale naturen, sier Kjærstad Sabi AS.

tromsø_nordlys.jpg

Dette er mer enn en ny restaurant. Det er starten på et kapittel vi har ventet lenge på å skrive og nå skjer det med et fantastisk Nord Norsk team i selveste Tromsø.

Vi gleder oss til å ønske alle velkommen til Sabi Sushi Tromsø sier trekløveret Dick Chiang, Alf Mangor Johannessen og Ørjan Kjærstad

bottom of page