Om oss

Om Sabi Sushi

Sabi Sushi er Norges største og ledende kjede innen høy kvalitets sushi. Det er primært en take-away kjede men har også nydelige restauranter for dine-in kunder. Den første take-away åpnet i Stavanger i 2011 og per i dag er kjdeden å finne i Stavanger, Sandnes, Bryne, Haugesund og i Oslo-området. Sabi Sushi ønsker å ekspandere i hele landet. Sabi Sushi bruker kun råvarer av høy kvalitet. Målet er å gi kundene en uforglemmelig smaksopplevelse.

Sabi Sushi tror på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen. Vi bruker råvarer fra kun seriøse leverandører med høyest mulig kvalitet. Vår mat er modig i sin enkelhet med et godt stykke solid håndverk. Vi ønsker å la de naturlige smakene få fritt spillerom - uten unødvendige forstyrrelser. Vi tror på det enkle, den rene råvare og det gode håndverk. Vi tror på idealer som mange i dagens hektiske hverdag lett kan glemme. 

Dette er Sabi Sushi

 

Sabi Omakase

Vårt kompromissløse Japanske Fine Dining konsept; Sabi Omakase i Stavanger by Roger Asakil Joya og Omakase by Vladimir Pak i Oslo. Her serveres unike retter av utsøkte lokale råvarer kun av høy kvalitet. Kokken overrasker og imponerer med å la de naturlige smakene fra råvarene fremstå på en fremragende og samtidig enkel måte. Sabi Omakase i Stavanger ble tildelt 1* i Michelin Guiden i 2017 og ble videre kåret til Nordens beste restaurant by Nordic Prize.

Omakase.no

Omakaseoslo.no

Sushi-Kurs
Firmaavtale